Access bars delavnica 2. 9. 2018

  • Post category:dogodki

ACCESS BARS DELAVNICA s Snežano Ulčar, dr. med., CF v nedeljo, 2. 9. 2018 od 9:30 do 17:30

Access Bars® delavnica in tretmaji nam vračajo zavedanje o življenju, nas opolnomočajo, da preko znanja in Access Consciousness® orodij dobimo nazaj svojo moč in postanemo bolj zavestni v svojem delovanju.
Metoda Access Bars telo sprošča, opušča omejitve hkrati pa dopušča ustvarjanje novih možnosti. Tako lahko izbiramo in kreiramo vse.
Družba teži k povprečnosti, ki nas dostikrat zaustavlja in omejuje.
In ravno te povprečnosti je dovolj.
Izstopimo iz nje, iz vzorcev, “težkega” življenja, polnega dram in problemov.

Kaj so to Barsi?

Access Bars® je učinkovita tehnika, pri kateri lahko dosežemo globoko sproščeno stanje in tako delujemo tudi na nezavedno. Je tehnika s katero lahko sami aktivno odstranjujemo omejitve, strahove, žalost, depresijo, stres, skrbi, bolečine, nespečnost… Prinaša več energije, lahkotnosti, zavedanja in miru v tvoje življenje in telo. Tehnika je več tisočim ljudem po svetu izboljšala mnogo vidikov povezanih z njihovimi telesi in področji v življenju; z zdravjem, telesno težo, odnosi, denarjem, odvisnostmi, neprestanimi mislimi, pri spoprijemanju s stresom…

Delavnica obsega praktičen in teoretičen del. Najprej se skozi teorijo spoznamo z Barsi točkami na glavi in obrazu, spoznamo njihovo delovanje in vpliv na različna področja v življenju ter tehniko aktivacije le-teh. V praktičnem delu naučeno nadgradimo z izvajanjem tehnike.
Poleg Access Bars® tehnike, boste spoznali tudi orodja za ustvarjanje obilja, zavestnega kreiranja, odprli se vam bodo novi pogledi in s tem več možnosti, živosti, kreativnosti, več tistega česar si želite.

Kdo delavnico vodi?

Delavnico vodi zdravnica Snežana Ulčar (certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars in Body facilitatorka, Maestro, facilitatorka Right voice for you), ki ima dolgoletne izkušnje in široko internistično znanje, s sposobnostjo diagnostike in obravnave telesa kot celote ter povezovanja medicinskega znanja z drugimi znanji.

Kaj pričakovati?

Na delavnici prejmeš skripto in certifikat, tako postaneš certificiran Access Bars praktik. Prejmeš seveda veliko več, kot si kadarkoli upal pomisliti tako na telesnem, kot psihičnem nivoju.

Cena: 240 EUR
Otroci do 16. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se delavnice udeleži.
Najstniki stari 16. ali 17. let in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena 120 EUR. (Cene so enotne po vsem svetu glede na standard države.)

Prijave sprejemamo preko maila: info@zdravnicasrca.com ali preko telefonske številke 051 675 750.