You are currently viewing Access Bars delavnica s Snežo Ulčar

Access Bars delavnica s Snežo Ulčar

  • Post category:dogodki

Si predstavljate, da v jutrišnji dan stopite z drugačno energijo, ljubeznijo do življenja in večjo sproščenostjo? Če ste vsaj malo radovedni, potem enostavno morate brati naprej, saj je delavnica Access Bars namenjena vračanju k zavedanju o življenju.  Na delavnici prejmete vsa potrebna znanja in Access Consciousness® orodja, s katerimi si boste povrnili svojo moč in postali bolj zavestni v svojem delovanju. 

Želite bolj lahkoto življenje brez pretiranega stresa in “nepotrebnih dram”?

Tehnika Access Bars telo sprošča, opušča omejitve, hkrati pa dopušča ustvarjanje novih možnosti. S pridobljenimi znanji lahko izbiramo in kreiramo vse kar si želimo pripeljati v naša življenja. Družba prepogosto teži k povprečnosti, ki nas dostikrat zaustavlja in omejuje.

Izstopimo iz povprečja in priučenih vzorcev, “težkega” življenja, ki je prepogosto polno problemov, ki jim ni videti konca. Se zavedate, da vse negativno v vašem življenju sami zaustavite in si
kreirate novo, navdihujoče in boljše življenje?

Zakaj tehnika Access Bars® spreminja življenja ljudi?

Access Bars® je učinkovita tehnika, pri kateri lahko dosežemo globoko sproščeno stanje (theta valovanje) in tako delujemo na zavedne in nezavedne vzorce. Je tehnika, s katero aktivno odstranjujemo omejitve, vzorce, strahove, žalost, simptome depresije in anksioznosti, stres, skrbi, bolečine, nespečnost…

Z orodji in tehniko, ki jih predajamo na delavnicah Access Bars®, boste v svoje življenje prinesli več energije, lahkotnosti, zavedanja in miru. Vaše misli bodo postale mirnejše in telo bolj sproščeno, kar na dolgi rok vodi k večji vitalnosti ter zdravju. Svetovno priznana tehnika Access Bars®, ki jo je razvil Gary Douglas, je več tisoč ljudem po vsem svetu izboljšala mnogo vidikov življenja, povezanih s fizičnim telesom, ki zajema, splošno zdravje, telesno težo, odnose, denar, različne odvisnosti, neprestane misli.

Poleg Access Bars® tehnike boste spoznali orodja za ustvarjanje obilja, zavestnega kreiranja, odprli se vam bodo novi pogledi in s tem več možnosti, živosti, kreativnosti ter več tistega, česar si želite.

 

Vaše mnenje šteje…

“Po delavnici opažam, da grem lažje skozi dan, da me več ne skrbi toliko,kako se bo nekaj rešilo, bolj sem odprta za nove stvari in dopustim, da se kar zgodi.”

Melita

Se nam želite pridružiti na poti sprememb? Pridružite se nam na naslednji celodnevni Access Bars delavnici, v četrtek, 8. 2. 2024, s pričetkom ob 9:30, v Kranju.

 

“Hvala Aurora center za nepozabno izkušnjo sproščanja telesa in uma. Ob vsakdanjem vrvežu skrbi , ki nam jih podaja življenje se prileže kanček miru, ki se ga pri Vas absolutno najde:). 

Hvala še enkrat.”

Maruša

 

Kako je sestavljena delavnica Access Bars®? 

Delavnica traja 1 dan, med 7 in 8 ur. V tem času boste prejeli vsa zgoraj navedena znanja in zagotavljamo vam, da boste naše prostore zapustili drugačni, bolje razpoloženi in pripravljeni na lepše in bolj polno življenje. 

1.    MODUL: Teoretični pogled v Access Bars®

Opremimo vas s potrebnimi znanji in orodji za kreiranje lahkotnega življenja. To so orodja, ki jih uporabljamo v našem vsakdanu in so del Access Bars skripte. V prvem modulu delavnice boste preko video posnetka spoznali ustanovitelja Access Bars® in Access Consciousness®, ki bosta razložila in praktično pokazala več o Bars tretmaju. Skozi “teorijo” se boste spoznali s točkami na glavi in obrazu, o njihovem delovanju in vplivu na različna področja v življenju ter tehniko aktivacije le-teh. 

2.    MODUL: Praktično izvajanje Access Bars® Consciousness

Ko vas seznanimo s teorijo in opremimo z orodji se lotimo praktičnega dela, kjer si soudeleženci med sabo dvakrat izmenjate Access Bars® tretma, s čimer boste pridobili poglobljeno znanje o izvajanju in prejemanju tretmaja Access Bars®, z možnostjo sprotne pomoči certificiranega facilitatorja Access Consciousness® oz. Access Bars®, ki vam točke in prijeme tudi pokaže. Posamezni tretma traja približno 1 uro.

Kako izgleda tretma? 

Udobno se namestimo, saj je udobje osnova uspešne izvedbe Access Bars® tretmaja. Izvajalec tretmaja deluje z nežnimi dotiki blazinic prstov na glavi in obrazu, s čemer aktiviramo točke, ki nam bodo pomagale do želenih rezultatov, ki jih tretma prinaša. Udeleženci se ob tem naučijo tudi treh telesnih procesov, ki jih lahko vključijo v Bars tretma.

3.    MODUL: Zaključek usposabljanja Access Bars® Consciousness

Ob zaključku delavnice prejmete mednarodni certifikat Access Bars® s katerim se vam odprejo vrata za vašo prakso, tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Ob zaključku sledi vaja za dvig energije in odpornosti, ki jo lahko izvajate na sebi ali drugih. Tekom delavnice so vprašanja zelo dobrodošla.

 

Se sprašujete, zakaj bi se nam pridružili?

Ker so naše delavnice polne smeha, radosti, sproščenosti in lahkotnosti. S skupnimi izkušnjami in delom na sebi nam omogočajo drugačen pogled na življenje. Omogočajo nam, da vstopimo v prostor sebe. Delavnico sokreirate vi – dragi udeleženci s svojimi vprašanji, strokovno osebje Aurora centra pa vas na podlagi neštetih ur izobraževanj, tretmajev in delavnic, popeljemo po poti do znanja, ki vam bo spremenilo življenje. Predvsem pa je pomembno to, da je vsaka delavnica drugačna, saj se vsakič znova prepustimo toku. 

 

Delavnico vodi Sneža Ulčar, dr. med., Access Bars, Facelift®, body facilitator, Maestro, CF.

Delavnico vodi: 

 
Sneža Ulčar besede nemogoče v svojem besednjaku ne pozna. Pulmologinja, specialistka interne medicine, terapevtka medicinske hipnoze, certificirana facilitatorka Access Consciousness in Maestro Access Consciousness, poslovna ženska in mati. Opolnomoča ljudi, da pridejo nazaj do sebe, svoje moči, zdravja, hvaležnosti, nežnosti, ranljivosti, radosti, novih premikov v življenju, novih poti, novih čarobnih možnosti, ki so na dosegu roke. Je ustvarjalka, polna idej, zamisli, kako izboljšati življenje in bivanje sebi, svojim dragim, ljudem. Uživa v svojem delu in v tem, kar je. Svojim pacientom in strankam je predana in uporablja zelo oseben pristop, da jim je lahko v čim večji doprinos.
 
 

Cena naslednje delavnice z zaključnim certifikatom Access Bars®: 300,00 EUR

Otroci do 15. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice. Najstniki, stari 16. ali 17. let in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena 150,00 EUR.

Svoje mesto si zagotovite s plačilom kotizacije na transakcijski račun:

SI56 3000 0000 8814 717, Zavod moje zdravje, Cesta na klanec 8d, 4000 Kranj, Namen: Avansno plačilo delavnice. 
Račun prejmete na dan delavnice (prej prosimo sporočite, če ga želite na podjetje).

 

Pridružite se na naslednji celodnevni delavnici Access Bars, ki bo v četrtek, 8. februarja 2024, s pričetkom od 9.30 do okvirno 17. ure, v Kranju.

Točno lokacijo prejmete teden pred delavnico.