ACCESS CONSCIOUSNESSⓇ

Access Consciousness “dostop do zavedanja” je transformativen pristop, ki vključuje dinamična in pragmatična orodja za več lahkotnosti, radosti, prisotnosti v življenju. Omogoča spreminjanje vsega, kar za vas ne deluje na lahkoten, a učinkovit način. Cilj Access-a je, da nas pripelje do točke, kjer smo dovolj zavestni, da v sebi ustvarimo spremembo, tako da povečamo možnosti za spreminjanje travm, dram in norosti, ki so prisotne v življenju. 

Access Consciousness “dostop do zavedanja” vključuje orodja, procese, verbalne in neverbalne tehnike, ki so več kot 100.000 ljudem po celem svetu pomagali izboljšati zdravje, spanje, odnose, finance, zmanjšati stres, napetosti in odpravljati blokade, anksioznosti, depresije in ostale psihosomatske motnje.

IZOBRAŽEVANJA

AC tehnike in orodja poučujemo v obliki delavnic in seminarjev, ki potekajo v skupinah, na voljo tudi za vaš kolektiv. Prva osnovna delavnica je Access Bars. Po tej delavnici svoje znanje nadgradite na 4-dnevnem transformativnem seminarju Temelji. Izvajamo tudi delavnice telesnih procesov, Facelifta- naravnega pomlajevanja in inovativen program: Pravi glas zate. Organiziramo prenose seminarjev v živo, ki jih vodita ustanovitelja Access Consciousness-a Gary Douglas in dr. Dain Heer. Povezujemo se s tujimi predavatelji in strokovnjaki na področju osebne rasti. 

Vabljeni na naslednje delavnice oziroma seminarje: 

INDIVIDUALNI TRETMAJI

V naši ponudbi so individualni Access Consciousness tretmaji. Po tretmajih  se v najslabšem primeru počutite kot po najboljši masaži: prerojeni, lahkotnejši, mirnejši, z več jasnosti, manj bolečin, izboljša se splošno počutje, v najboljšem primeru pa se vam spremeni življenje. 

Med individualnimi tretmaji se lahko odločite za naslednje:

Prava skrivnost alkimista: zdramiti moraš čarobnost, ki počiva v tebi, in vstopiti v nov svet.