Delavnica: Access BarsⓇ

Si predstavljate, da v jutrišnji dan stopite z drugačno energijo, ljubeznijo do življenja in večjo sproščenostjo? Če ste vsaj malo radovedni, potem enostavno morate brati naprej, saj je delavnica Access Bars namenjena vračanju k zavedanju o življenju, skozi delavnico prejmete vsa potrebna znanja in Access Consciousness® orodja, s katerimi boste povrnili svojo moč in postali bolj zavestni v svojem delovanju.

Delavnice vodita Sneža Ulčar, dr. med., Access Bars, Facelift®, body facilitator, Maestro, CF.

Želite bolj lahkoto življenje brez stresa in “nepotrebnih dram”?

Tehnika Access Bars telo sprošča, opušča omejitve, hkrati pa dopušča ustvarjanje novih možnosti. S pridobljenimi znanji lahko izbiramo in kreiramo vse kar si želimo pripeljati v naša življenja. Družba prepogosto teži k povprečnosti, ki nas dostikrat zaustavlja in omejuje.

In ravno te povprečnosti je dovolj!

Izstopimo iz povprečja in priučenih vzorcev, “težkega” življenja, ki je prepogosto polno dram in problemov, ki jim ni videti konca. Se zavedate, da vse negativno v vašem življenju sami zaustavite in si
kreirate novo, navdihujoče in boljše življenje?

Zakaj tehnika Access Bars® spreminja življenja ljudi?

Access Bars® je učinkovita tehnika, pri kateri lahko dosežemo globoko sproščeno stanje (theta valovanje) in tako delujemo na zavedne in nezavedne vzorce. Je tehnika, s katero aktivno odstranjujemo omejitve, vzorce, strahove, žalost, depresijo, stres, skrbi, bolečine, nespečnost…

Z orodji in tehniko, ki jih predajamo na delavnicah Access Bars®, boste v svoje življenje prinesli več energije, lahkotnosti, zavedanja in miru. Vaše misli bodo postale mirnejše in telo bolj sproščeno, kar na dolgi rok vodi k večji vitalnosti ter zdravju. Svetovno priznana tehnika Access Bars®, ki jo je razvil Gary Douglas, je več tisoč ljudem po vsem svetu izboljšala mnogo vidikov življenja, povezanih s fizičnim telesom, ki zajema, splošno zdravje, telesno težo, odnose, denar, različne odvisnosti, neprestane misli, ki ne
prinašajo dobrega počutja in spoprijemanje s stresom.

Poleg Access Bars® tehnike boste spoznali orodja za ustvarjanje obilja, zavestnega kreiranja, odprli se vam bodo novi pogledi na življenje in s tem več možnosti, živosti, kreativnosti ter več tistega, česar si želite.

Vaše mnenje šteje…

“Po delavnici opažam, da grem lažje skozi dan, da me več ne skrbi toliko, kako se bo nekaj rešilo, bolj sem odprta za nove stvari in dopustim, da se kar zgodi.”

Melitta, 40 let

Se nam želite pridružiti na poti do sprememb? Pridružite se nam na naslednji celodnevni delavnici Access Bars, ki bo v nedeljo, 22. maja 2022 s pričetkom ob 10:00 uri, v Ljubljani.

Vaše mnenje šteje…

“Hvala Aurora center za nepozabno izkušnjo sproščanja telesa in uma. Ob vsakdanjem vrvežu skrbi , ki nam jih podaja življenje se prileže kanček miru, ki se ga pri Vas absolutno najde:). Hvala še enkrat.”

Maruša Š.

Kako je sestavljena delavnica Access Bars®?

Delavnica traja 1 dan, med 6 in 8 ur. V tem času boste prejeli vsa zgoraj navedena znanja in zagotavljamo vam, da boste naše prostore zapustili drugačni, bolje razpoloženi in pripravljeni na lepše in bolj polno življenje.

1.    MODUL: Teoretični pogled v Access Bars®

Opremimo vas s potrebnimi znanji in orodji za kreiranje lahkotnega življenja. To so orodja, ki jih uporabljamo v našem vsakdanu in so del Access Bars skripte. V prvem modulu delavnice boste preko video posnetka spoznali ustanovitelja Access Bars® in Access Consciousness®, ki bosta razložila in praktično pokazala več o Bars tretmaju. Skozi “teorijo” se boste spoznali s točkami na glavi in obrazu, o njihovem delovanju in vplivu na različna področja v življenju ter tehniko aktivacije le-teh.

2.    MODUL: Praktično izvajanje Access Bars® Consciousness

Ko vas seznanimo s teorijo in opremimo z orodji se lotimo praktičnega dela, kjer si soudeleženci med sabo dvakrat izmenjate Access Bars® tretma, s čimer boste pridobili poglobljeno znanje o izvajanju in prejemanju tretmaja Access Bars®, z možnostjo sprotne pomoči certificiranega facilitatorja Access Consciousness® oz. Access Bars®, ki vam točke in prijeme tudi pokaže. Posamezni tretma traja približno 1 uro.

Kako izgleda tretma?

Udobno se namestimo, saj je udobje osnova uspešne izvedbe Access Bars® tretmaja. Izvajalec tretmaja deluje z nežnimi dotiki blazinic prstov na glavi in obrazu, s čemer aktiviramo točke, ki nam bodo pomagale do želenih rezultatov, ki jih tretma prinaša. Udeleženci se ob tem naučijo tudi treh telesnih procesov, ki jih lahko vključijo v Bars tretma (npr. za zmanjšanje stresa, za post-travmatsko stresno motnjo, za povečano delovanja imunskega sistema in več energije ter za večje fizične obremenitve).

3.    MODUL: Zaključek usposabljanja Access Bars® Consciousness

Ob zaključku delavnice prejmete mednarodni certifikat Access Bars® s katerim se vam odprejo vrata za vašo prakso, tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Ob zaključku sledi vaja za dvig energije in odpornosti, ki jo lahko izvajate na sebi ali drugih. Tekom delavnice so vprašanja zelo dobrodošla.

 

Se sprašujete, zakaj bi se nam pridružili?

Ker so naše delavnice polne smeha, radosti, sproščenosti in lahkotnosti. S skupnimi izkušnjami in delom na sebi nam omogočajo drugačen pogled na življenje. Omogočajo nam, da vstopimo v prostor sebe. Delavnico sokreirate vi – dragi udeleženci s svojimi vprašanji, strokovno osebje Aurora centra pa vas na podlagi neštetih ur izobraževanj, tretmajev in delavnic, popeljemo po poti do znanja, ki vam bo spremenilo življenje. Predvsem pa je pomembno to, da je vsaka delavnica drugačna, saj se vsakič znova prepustimo toku. 

 

Vaše mnenje šteje…

“Po nekaj tretmajih Access Bars in delavnici se počutim veliko bolj lahkotno, veselo in samozavestno. Odprl se mi je glas, odpovedala pa sem celo obisk pri fizioterapevtu, saj me je po nekaj mesecih prenehalo boleti v stopalu. Kaj vse je še mogoče?”

Tanja, 29 let

Cena naslednje delavnice z zaključnim certifikatom Access Bars®: 240,00 EUR

Otroci do 15. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice. Najstniki, stari 16. ali 17. let in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena 120,00 EUR.

Pridružite se nam na naslednji celodnevni delavnici Access Bars, ki bo v nedeljo, 22. aprila, s pričetkom ob 1o:00 uri, v prostorih centra Aurora na Peričevi ulici 23 v Ljubljani.

»Življenje je dragoceno: živimo ga radostno, lahkotno in dostojanstveno, dokler ga imamo, v tem telesu, v katerem smo sedaj, v tej prečudoviti Sloveniji, s čudovitimi in čarobnimi, kreativnimi in sposobnimi ljudmi. Čas je.« (Sneža Ulčar)