Delavnica: Energijski Facelift®

Access Energijski Facelift® je eden od najpotentnejših telesnih procesov, ki deluje blagodejno na obraz in telo. Ponuja naravni energijski način obnavljanja strukture naše kože ter brisanje sledi staranja na njej. Facelift neguje in obnavlja celotno telo.

Naša DNK in celična struktura imajo sposobnost obnavljanja, regeneracije. Klasični znaki staranja so posledica različnih prepričanj in stališč, ki smo jih sprejeli v zvezi z našim telesom in s tem, kako poteka proces staranja. Obstaja naravni način, da to razveljavimo in dovolimo našim celicam nemoteno opravljanje svojih funkcij. Na delavnici bomo počistili naša stara prepričanja o našem telesu, ki nam ne služijo. 

Energijski Facelift® omogoča, da si po naravni poti povrnemo mladosten in svež izgled. Izvaja se ga z neposrednim dotikom na kožo na področjih vratu, obraza in glave. Obnavljamo naravni tok energije v in okoli telesa. Ob tem se istočasno aktivira tudi 30 različnih telesnih procesov za obnavljanje celičnih struktur, ki vnašajo več energije, stabilnosti in jasnosti. 

Stranke so po tretmajih opazile:

Aurora MD center - delavnica Facelift

Energijski Facelift® lahko izvajate samostojno ali kot dopolnilno terapijo v masažnih, kozmetičnih salonih, wellness centrih ter v sklopu različnih anti-aging programov. Po opravljeni delavnici prejmete Access Facelift® certifikat.

Med delavnico boste enkrat prejeli in enkrat izvajali Energijski Facelift® tretma. Ob ponovitvi 20 ali več tretmajev je učinek enak kirurškemu liftingu obraza.

Delavnico vodi Sneža Ulčar, dr. med., Access Bars, Facelift®, body facilitator, Maestro, CF. 

Cena: 200 EUR 

Zavest predstavlja možnost, da odstranimo vse ustvarjene zidove ločitev.