Tretma: Energijski Facelift®

Access energijski Facelift® je eden od najpotentnejših telesnih procesov, ki deluje blagodejno na obraz in telo. Ponuja naravni energijski način obnavljanja strukture naše kože ter brisanje sledi staranja na njej. Facelift neguje in obnavlja celotno telo.

Naša DNK in celična struktura imajo sposobnost obnavljanja, regeneracije. Klasični znaki staranja so posledica različnih prepričanj in stališč, ki smo jih sprejeli v zvezi z našim telesom in s tem, kako poteka proces staranja. Obstaja naravni način, da to razveljavimo in dovolimo našim celicam nemoteno opravljanje svojih funkcij. Na delavnici bomo počistili naša stara prepričanja o našem telesu, ki nam ne služijo. 

Energijski Facelift® omogoča, da si po naravni poti povrnemo mladosten in svež izgled. Izvaja se ga z neposrednim dotikom na kožo na področjih vratu, obraza in glave. Obnavljamo naravni tok energije v in okoli telesa. Ob tem se istočasno aktivira tudi 30 različnih telesnih procesov za obnavljanje celičnih struktur, ki vnašajo več energije, stabilnosti in jasnosti. 

Stranke so po tretmajih opazile:

Cena: 60 min = 100 EUR 

Kako je lahko še boljše, kot prerojeno telo in mladosten videz?

Aurora MD center - Energijski Facelift tretmaji

Kaj, če je z vami vse prav in ni nič narobe?