You are currently viewing Access Energijski Facelift® delavnica s Snežo Ulčar, dr.med.

Access Energijski Facelift® delavnica s Snežo Ulčar, dr.med.

Access Energijski Facelift® je eden od najpotentnejših telesnih procesov, ki deluje blagodejno na obraz in telo. Ponuja naravni energijski način obnavljanja strukture naše kože ter brisanje sledi staranja na njej. Facelift neguje in obnavlja celotno telo.

Naš DNK in celična struktura imajo sposobnost obnavljanja, regeneracije. Klasični znaki staranja so lahko posledica različnih prepričanj in stališč, ki smo jih sprejeli v zvezi z našim telesom in s tem, kako poteka proces staranja. Obstaja naravni način, da to razveljavimo in dovolimo našim celicam nemoteno opravljanje svojih funkcij. Na delavnici bomo razrahljali naša stara prepričanja o našem telesu, ki nam ne služijo. 

Energijski Facelift® omogoča, da si po naravni poti povrnemo mladosten in svež izgled. Izvaja se ga z neposrednim dotikom na kožo na področjih vratu, obraza in glave. Obnavljamo naravni tok energije v in okoli telesa. Ob tem se istočasno aktivira tudi 30 različnih telesnih procesov za obnavljanje celičnih struktur, ki vnašajo več energije, stabilnosti in jasnosti.

Stranke so po tretmajih opazile:

  • manj gubic in strogih linij,
  • izboljšan vid,
  • trdnost in napetost obraznih mišic in celotne kože,
  • hitrejše celjenje in omilitev brazgotin,
  • več jasnosti,
  • učvrstitev,
  • sproščenost in hkrati energiziranosti telesa,
  • bolj zdravo kožo in celoten videz.

Energijski Facelift® lahko izvajate samostojno ali kot dopolnilni tretma v masažnih, kozmetičnih salonih, wellness centrih ter v sklopu različnih anti-aging programov.

Po opravljeni delavnici prejmete Access Facelift® mednarodni certifikat in postanete Access Facelift praktik.

Med delavnico boste enkrat prejeli in enkrat izvajali Energijski Facelift® tretma. Ob ponovitvi 20 ali več tretmajev je učinek podoben kirurškemu liftingu obraza.

Delavnico vodi Sneža Ulčar, dr. med., Access Consciousness certificirana facilitatorka, Maestro.

Termin: ponedeljek, 12. 6 .2023, 14. do 20. ure

Lokacija: Kranj (točno lokacijo prejmete ob prijavi) na naslov: info@zdravnicasrca.com / 051 675 750

Cena: 300 EUR (V ceno je vključeno: Facelift priročnik, Facelift sheme, mednarodni certifikat, prigrizki, odlična kava in čaj)