ANTI-STRES

ILIFESOMM SISTEM

Sistem iLifeSOMM je vsestransko uporaben sistem na področju zdravstvene nege in preventive. Harmonizira vse regulacijske kroge v telesu. V enem samem sistemu iLifeSOMM je kombiniranih in usklajenih skupno osem terapevtskih oblik: magnetna resonanca, vibracija, glasba, ton, zvok ali zven -tehnika s tibetanskimi skledami, mikro masaža, sprostitvena terapija in FIR – daljna infra rdeča terapija. Poimenovan je kot SOMM: Senzorična-Oscilacijska-Multi-Modulacija. Deluje na različne senzorične receptorje uporabnika, pri čemer se zaradi želje po intenzivnejšem delovanju običajno istočasno modulira več čutov hkrati. 

Mikro-vibracija učinkuje na vse celice organizma in prežame celotno telo.

Vibracije na slušnem področju, v obliki zvoka, zvena in glasbe so skomponirane oz. programirane posebej za ta namen.

Elektro-magnetna-resonančna stimulacija, ki na primarni stopnji učinkuje na celično presnovo, na sekundarni stopnji učinkuje na področje živčevja, ožilja in druge funkcije.

Za odrasle in starejše

Za otroke

Za športnike

Cena:

15 min = 15 EUR
30 min =  30 EUR

Aurora MD center - Ilifesomm sistem

Schumann 3D Sit System Deluxe

Schumann 3D Sit System Deluxe je biodinamičen energijski sistem, ki posnema naravne gibalne procese brez uporabe dražljajev elektrike ali kemijskih snovi.

Usklajeno nežno tridimenzionalno in ritmično nihanje Schumann sistema deluje celostno na fizični in psihični ravni in tako pripomore k izboljšanju splošnega počutja. Deluje na podlagi Schumannove resonančne frekvence t.i. zemljina frekvenca (7,83 Hz), ki ima prvinski pomen za življenje na Zemlji. Nihanje sistema deluje v smeri urinega kazalca, uravnovesi mehka tkiva, okostje vašega telesa in vpliva na možgane in živčni sistem. Je odličen pripomoček za ohranjanje zdravja, za povečanje moči, gibljivosti, sprostitev in masažo. Učinki se pojavijo že po prvi uporabi.

Kako Schumann 3D Sit System Deluxe vpliva na telo: 

Cena:

15 min = 30 EUR

Aurora MD center - Schumann Sit System

Pri nas dobite vse: medicino, energijo in sprostitev