You are currently viewing Grajski Novi Temelji – seminar

Grajski Novi Temelji – seminar

Vabljeni na Access Consciousness seminar NOVI TEMELJI s Snežo Ulčar in Lauro Tjašo Štruc, certificiranima Access Consciousness facilitatorkama.

Vaši facilitatorki navdušeno živita in uporabljata Access Consciousness orodja v svojem zasebnem življenju in poslu. Sneža je zdravnica, Laura pa odvetnica, vsaka izmed njiju pa še mnogo več. Menita, da je dandanes mogoče vse, da je potrebno stvari združevati in širiti znanja in obzorja. In tako se rodijo nove možnosti. Pravita, da vse, kar delata, preprosto radi delata, pa naj gre za takšen ali drugačen posel ali facilitacije, njuno vodilo je povsod preprosto le zavedanje.

Med drugim vaši facilitatorki uživata v eleganci prostora in bivanja, kateri posvečata svoj naslednji skupni seminar. Ko je Sneža pred kratkim na novo odkrila Grad Dvor Preddvor, jo je očarljivo odkritje popeljalo nazaj na začetek leta 2023, ko je na plesu v maskah na gradu Casalborgone pričakala novo leto; kako je lahko še boljše kot to, da za okušanje žlahtnih grajskih dobrin ni potrebno potovati ure in ure, temveč jih imamo pred domačimi durmi? Laura, ki je z eno nogo doma na Dunaju in je veličastnost dunajskih grajskih soban, v katerih se rada zavrti na melodije dunajskega valčka, že bolj kot ne privzela za svojo, pa je bila takoj navdušena nad Snežino idejo za lokacijo za naslednji skupni seminar. Kaj bi bilo potrebno, da se navdušite in pustite očarati še vi?

In kaj vam seminar (še) lahko prinese?

Si želite več radosti? Si želite več obilja? Si želite več elegance in lepih stvari? Bi radi postavili nove temelje za nove korake v vašem življenju, ki vam bodo ponudili nove možnosti? Se želite bolj odpreti prejemanju? Si želite odstreti veličino sebe?

Sneža in Laura življenje radi praznujeta in vsak dan povprašujeta po tem, da ga živita, kot da bi bil to do sedaj najboljši dan njunega življenja. Kaj bi se zgodilo, če bi to začeli tudi vi?

Izbira je vaša, le vi in samo vi izbirate! Kaj boste izbrali?

Seminar se začne v četrtek, 4.5., popoldan in traja do nedelje, 7.5. Potekal bo na prečudovitem Gradu Dvor Preddvor, ki navdušuje z eleganco prostora in bivanja ter vas popelje v druge resničnosti.

Predpogoj za udeležbo na seminarju je opravljena Access Bars delavnica.

Dodatne informacije & prijave so možne:
– po telefonu: 051 675 750
– ali elektronski pošti: info@zdravnicasrca.com in info@astrea.center