KDO SMO

Aurora MD center

Aurora center v Ljubljani je novodoben center za kvalitetno življenje pod vodstvom zdravnice Sneže Ulčar. Vizija centra je predvsem drugačen pristop z združevanjem znanj, ki omogočajo globoko sprostitev, revitalizacijo in regeneracijo uma in telesa, pomlajevanje, širjenje obzorij, zdravje.

Dr. Ulčarjeva je mnenja, da ljudje namesto receptov potrebujemo objeme, s tem namenom je leta 2010 pulmološko ambulanto v Kamniku preimenovala v Objem zdravja. V raziskovanju smisla bivanja je leta 2012 ustanovila Val hvaležnosti, ki se je razširil po socialnih omrežjih po celi Sloveniji. Kasneje je  s pomočjo metod, tehnik in znanj Access Consciousness© odkrila, da je radost ključ do zdravja in dobrega počutja. Z združitvijo pomena objemov, hvaležnosti in radosti je ustvarila Aurora center, kjer opolnomočamo in izobražujemo posameznike, da v svojem življenju pričnejo delovati dinamično, prisotno, lahkotno in radostno.

dr. Sneža Ulčar

Sneža Ulčar je pulmologinja, specialistka interne medicine, terapevtka medicinske hipnoze, ki se poleg 30 let dela v medicini, vrsto let ukvarja z različnimi tehnikami preventivnih zdravstvenih pristopov. Na tem področju je zelo drzna in inovativna ter se neprestano izobražuje, da bi sebi in svojim strankam ponudila najboljše na trgu. Uporablja tako tehnologijo, ki temelji na najnovejših napredkih znanosti (Schumman, iLife Somm), kot tudi psihološke pristope, kot je medicinska hipnoza in različne metode dostopanja do in spreminjanja podzavestnih vzorcev. Je certificirana facilitatorka Access Consciousness in Maestro Access Consciousness in facilitatorka posebnega seminarja AC: Pravi glas zate. Opolnomoča ljudi, da pridejo nazaj do sebe, svoje moči, zdravja, hvaležnosti, nežnosti, ranljivosti, radosti, novih premikov v življenju, novih poti, novih čarobnih možnosti, ki so na dosegu roke. Je ustvarjalka, v stanju kreacije 24 ur na dan, polna idej, zamisli, kako izboljšati življenje in bivanje sebi, svojim dragim, ljudem. Uživa v svojem delu in v tem, kar je. Svojim pacientom in strankam je predana in uporablja zelo oseben pristop, da jim je lahko v čim večji doprinos. 

Aurora MD center dr. Sneza Ulcar

Tu smo za vas še:

Kaja Ulčar

Magistra psihologije, ki povezuje znanja psihologije in Access Consciousness-a: izvaja Access Bars delavnice, tretmaje telesnih procesov, Facelifta in vodi facilitacijo. 

jan Ulčar

Magister molekulske in funkcionalne biologije, raziskovalec globljih pomenov življenja. Izvaja Access Bars tretmaje, telesne procese in Facelift.

Prava skrivnost alkimista: zdramiti moraš čarobnost, ki počiva v tebi, in vstopiti v nov svet.