MNENJA STRANK

Vanessa Benak Cvijanović

Čudoviti ste! Profesionalnost, relaksacija in v miru obilica pozitivne ter zdravilne energije na enem mestu. 

Zelo zadovoljna in navdušena. Priporočam vsem, ki bi za svoje duševno in fizično zdravje radi naredili nekaj več. Seveda z vašo pomočjo! Hvala in pridem še! <3 <3 <3 Veliko uspehov in zadovoljstva še v bodoče! 

Mojca, 23 let

Več pozitivnosti, ne obremenjujem se več za nepotrebne stvari, si bolj zaupam. 

Že v prvih dneh se je izboljšal tudi spanec. Zdaj spim po 7ur na noč, zbudim se bolj spočita (prej le 5 ur ali manj). Meni je Access Bars všeč, ker tretma ne vsebuje nobenega vnosa zdravil (kemije). Je popolnoma naravno, neboleče in najpomembneje, pomaga! Access Bars zato priporočam vsem, tudi tistim, ki nimajo nobenih težav oz. se jim zdi da so njihove težave zanemarljive. Ker: ‘Kaj še lahko naredim, da se bom počutil bolje?’ 

Tanja, 29 let

Po nekaj tretmajih Access Bars in delavnici se počutim veliko bolj lahkotno, veselo in samozavestno.

Veliko bolj se mi je odprl glas, odpovedala pa sem tudi obisk pri fizioterapevtki, saj me je po nekaj mesecih prenehalo boleti v stopalu. Kaj vse je še mogoče?

Maruša Škrabec

Hvala Aurora center za nepozabno izkušnjo sproščanja telesa in uma. 

Definitely the best place to clear your mind and calm your soul. Hvala Aurora center za nepozabno izkušnjo sproščanja telesa in uma. Ob vsakdanjem vrvežu skrbi , ki nam jih podaja življenje se prileže kanček miru, ki se ga pri Vas absolutno najde:)

Hvala še enkrat. 

Lea Senjak

Vedno se mi smeje, ko grem od vas. A je lahko še boljše?  

Toplo priporočam! Zelo prijetno osebje, atmosfera, kjer se počutiš, kot doma in storitve, ki te absolutno sprostijo, resetirajo, nafilajo z energijo in prenovijo. Vedno se mi smeje, ko grem od vas. A je lahko še boljše? 

Melane Česnik, 38 let

To morate doživeti! Prava energijska bomba. 

Mitja Spreizer, 50 let

Po delavnici: Prerojen, nasmejan in optimističen. Dobiš veliko več, kot pričakuješ.

Delavnica Facelift 24. 02.: Neverjetna izkušnja. Lepa hvala terapevtkama. Po delavnici: Prerojen, nasmejan in optimističen. Dobiš veliko več, kot pričakuješ. Priporočam vsem.

Lea, 30 let

Igram se z orodji in se veselim, kaj vse je še možno.

Melitta, 40 let

Po delavnici opažam, da grem lažje skozi dan. 

Po delavnici opažam, da grem lažje skozi dan, da me več ne skrbi toliko, kako se bo nekaj rešilo, bolj sem odprta za nove stvari in dopustim, da se kar zgodi.

Anca Pal, 45 let

A place where you will get a different perspective on everything in your life!

V. T., 42 let

Psihično sem veliko bolj stabilna. Dobila sem, kar sem želela, oziroma veliko več. 

Za tretmaje na Schumann 3D systemu sem se odločila zaradi stresne inkontinence. Po devetih tretmajih je inkontinenca bistveno boljša. Zdržim tudi pol ure, prej sem morala takoj na toaleto. Poleg tega sem opazila, da imam manj celulita. Shujšala sem, čeprav sem več jedla. Boljše spim. Prej se sploh nisem zavedala, da sem depresivna, ampak sedaj vidim, da sem bila. Tudi otroci so opazili, da sem bolj nasmejala, bolj mirna. Mirno sprejemam vse kar mi prihaja na pot.  Psihično sem veliko bolj stabilna. Dobila sem, kar sem želela, oziroma veliko več.

Zoran Pejković, 53 let

Sada je već sedmi dan od tretmana, te se psihički i emocionalno osjećam jako dobro.

Ukratko ću opisati svoje stanje prije i poslije tretmana. Na tretman sam došao u dosta lošem psihičkom stanju. Osjećao sam se potišteno, razočarano i tužno jer sam prije tjedan dana proživio svađu sa svojim tastom. S obzirom da u toj svađi, po mojem mišljenu, nisam zaslužio sve ono što mi je izrečeno, nikako se nisam mogao smiriti. Stalno me mučila ta situacija i često sam razmišljao o tome. Osim toga, nekoliko dana prije tretmana, imao sam dosta jake vrtoglavice, a nisam znao uzrok. Prilikom tretmana, cijelo vrijeme sam bio pri svijesti, razmišljao sam o raznim stvarima ali na smiren način. Nakon tretmana osjećao sam se dosta zbunjeno, rastrešeno, kao da mi je u glavi nekakva zbrka. Drugi dan, ujutro, stanje se nije promijenilo, ali već poslije podne situacija je bila bitno bolja i misli su mi se počele sređivati. Sada je već sedmi dan od tretmana, te se psihički i emocionalno osjećam jako dobro. Više se ne vraćam na protekli nemili događaj a osim toga, nakon tretmana, vrtoglavice su potpuno nestale.

Simona Franko, 53 let

S Snežo imava terapijo – srečanje enkrat tedensko, sam proces je zelo prijeten, bremena, ki so mi naložena, pa prenašam z veliko večjo lahkoto.  Občutek imam, da zorim, postajam samozavestnejša in močnejša.  Hvala, Sneži!

Ko življenje teče brez večjih pretresov,  kar pozabimo, da je lahko tudi drugače.

Lani je bilo moje zdravje postavljeno na preizkušnjo, kar me je zelo pretreslo in iskala sem pot, kako se sprostiti, osvoboditi, sprejeti.  Nekajkrat sem šla k prijateljici Sneži, ki mi je s terapijo »access- bars«  izredno pomagala.   Predvsem glava se je umirila,  pretirane skrbi so se razblinile, sposobna sem se bila soočiti z novo situacijo in umirjeno sem šla skozi vsa potrebna zdravljenja.

Čez leto dni me je življenje postavilo na novo preizkušnjo.  Tokrat je zbolela mama.  Odločila se je, da nam bolezen prikrije, zakon narave pa naj naredi svoje.  Telo in um sta bila v hipu spet zablokirana…. Sneža je v preteklem letu svoje »barse« še nadgradila in me sprejela s terapijo »Simphony of possibilities«.  Moja želja je bila, da bi težke izzive, ki mi jih nalaga življenje sprejela umirjeno,  da ne bi bila ohromljena, kar se mi kot izredno čustveni osebi , kaj hitro zgodi.  Že po prvi terapiji sem se nekako osvobodila, umirila, sposobna sem pomagati mami brez pretiranih travm.  Tudi noči niso več tako črne, ko se spanec prekine; neka energija težave, na katere takoj pomislim, odstrani in sposobna sem ponovno zaspati.  S Snežo imava terapijo – srečanje enkrat tedensko, sam proces je zelo prijeten, bremena, ki so mi naložena, pa prenašam z veliko večjo lahkoto.  Občutek imam, da zorim, postajam samozavestnejša in močnejša.  Hvala, Sneži!

Neva Ušeničnik

Tri mesece nekadilka! Pred štirimi meseci »misija nemogoče«. Če bi vedela, da je tako enostavno in da ni abstinenčnih težav, bi se za to odločila že veliko prej, in to brez pomislekov. 

Tri mesece nekadilka! Pred štirimi meseci »misija nemogoče«. 20 let 20 cigaret na dan ali tudi več. Nekako v sebi čutiš, da bi bilo dobro opustiti kajenje, še posebej zjutraj, ko bi najraje izkašljal cela pljuča. Ampak kako? En neuspel poskus pred leti ti vzame vso voljo do takšnih projektov. Težke ure brez cigarete iz ure v uro, iz dneva v dan, po nekaj dneh pa vseeno prižgem cigareto s slabo vestjo pred samo sabo. Ne grem se več, bom pa kadila!

Ampak, rada bi se znebila tega kajenja. Ko si nekaj res želiš, pride tudi rešitev. Prijavim se na hipnozo in prepričam prijateljico, da se prijavi na isti termin. Ko se prijavim, mi povedo, da je zaželjeno, da pred postopkom ne kadiš 24 ur, če ne gre drugače, pa vsaj tri ure. Odločitev je padla, 24 ur, o joj, 24 ur razmišljanja koliko časa že ne kadim in koliko časa moram še preživet do – do česa že? Kaj bo potem? Saj sem že dovolj stara, da v čarovnije ne verjamem več, torej kaj bo potem? Kaj naj pričakujem? Ne vem. Kako bom pa popila svojo jutranjo kavo brez cigarete in ali bom potem sploh še pila kavo, ali se bom morala odpovedati tudi temu užitku?

Dan D – s prijateljico prideva v center malce nervozne (pomanjkanje cigarete), vendar polne pričakovanj. Po terapiji odideva umirjene z navodili, da po potrebi lahko ponoviva postopek kadarkoli in z brošuro » kaj lahko pričakuješ pri odvajanju« in  potem si sam s sabo (z navodili kako in koga pocukam, če ni tako kot bi moralo biti – zame osebno veliko olajšanje).

Berem v brošuri: tretji dan je najtežji. Prvi in drugi dan preživim brez težav. Kaj pa tretji dan? Brez težav zame in za mojo prijateljico. Presenečenje: kavo lahko spiješ tudi brez cigarete. Pri tem se začnem spraševati, ali je to tista abstinenčna težava? Kaj še sledi? Kdaj pride tisto najhuje? Pa čakaš in čakaš. In nič, vse v redu, ne pogrešaš cigarete, ampak še vedno čakaš kdaj bo tisti hudo, ko ne moreš več brez cigarete, pa je vse v redu. Pokličeš prijateljico, tudi ona nima težav, uauu!!!

Berem v brošuri: po enem tednu se popravi vonj in okus. Pri meni se je » popravil » po 14 dneh. Ob vsakih običajnih in neobičajnih vonjavah ( na primer vonj mlečnega riža ) mi je bilo slabo in bi bruhala, če ne bi šla ven in se nadihala svežega zraka. Po pogovoru s sestro v ordinaciji se umirim, ker izvem, da je to le prehodnega značaja. In po nekaj dneh res nisem imela več težav.

Še vedno se mi zdi, da najhujše abstinenčne težave še sledijo, ampak kdaj in kakšne? Prav, pa se preiskusim še v družabnem življenju, kjer si v družbi tudi s kadilci. Presenečena ugotovim, da mi cigaretni dim niti ne diši, niti ne smrdi, torej nisem postala »en zatežen« nekadilec, niti ne hodim za kadilci, da bi » zaužila malce nostalgije«.

Prijatelji me sprašujejo, če mi je kdaj prišlo v tem času na misel, da bi prižgala cigareto – verjeli, ali ne – nikoli. Nisem potrebovala nobenih antistresnih žogic in kakšnih drugačnih pripomočkov, niti jaz, niti prijateljica s katero sva se skupaj odločili za odvajanje.

Vedno pogosteje razmišljam o tem: če bi vedela, da je tako enostavno in da ni abstinenčnih težav, bi se za to odločila že veliko prej, in to brez pomislekov. 

Jan Ulčar, 26 let

Access barsi zame delujejo kot neka intenzivna meditacija, ki je prej nisem bil sposoben, ker nisem znal izklopiti misli.

Svojo Bars delavnico sem opravil jeseni 2017, ravno ko sem prišel domov po pol leta v tujini. Zame je bilo to nestabilno obdobje, ker sem se še privajal nazaj na slovenski ritem. Bars delavnica mi je delovala kot nekakšen budizem z bistvom in pomenom. Access barsi zame delujejo kot neka intenzivna meditacija, ki je prej nisem bil sposoben, ker nisem znal izklopiti misli. Uživam ob tem, ko sem lahko doma doprinos s tem, da ponudim sestri in mami barse, da se resetirata. Poleg tega se mi zdi, da je res inovativen pristop, ki je pogosto nerazumljiv, ker je namensko sestavljen tako, da ti zmeša možgane. Vedno sem dvomil v take zadeve, vendar sem se vseeno sam testiral in dojel, da nekaj je na tem.

Snježana Malus Janjić, 40+ let

Hvala, Snežana in cel tim za veličastno, čudovito, prekrasno izkušnjo za vedno. What magic can we create today?

Izbrala sem Snežano, ker imava isto ime in prav tako je vesela, radostna, prodorna, rada pomaga in dobila sem drago, nežno doživljenjsko prijateljico. Nisem planirala in niti vedela, kaj je 4-dnevni seminar Temelji. Doživela sem rušenje starih omejitev, prepričanj, vzorcev. Seminar Temelji so obnovili moje telo, dvignili moje zavedanje, o bitju, ki v resnici sem. Spoznala sem orodja, čistilne izreke, Barse in telesne procese, ESC z dr. Dain Heerom. Ohranjam občutek lahkotnosti, sproščenosti, svobode, ki se še zmeraj širi. Še več, seminar sem preživela s čudovito ekipo. Veliko smo se smejali, skupaj kreirali, odlično jedli. Med pavzami  in po koncu smo imeli čudovite izlete v naravo, spoznala sem večerno Ljubljano in njeno poezijo. Hvala, Snežana in cel tim za veličastno, čudovito, prekrasno izkušnjo za vedno. What magic can we create today?