You are currently viewing Seminar Novi Temelji na morju

Seminar Novi Temelji na morju

Vabljeni na Access Consciousness seminar NOVI TEMELJI s Snežo Ulčar in Lauro Tjašo Štruc, certificiranima Access Consciousness facilitatorkama.

Vaši Access Consciousness facilitatorki orodja navdušeno živita in uporabljata v svojem zasebnem življenju in poslu. Sneža je zdravnica, Laura odvetnica, vsaka izmed njiju pa še mnogo več. Menita, da je dandanes mogoče vse, da je potrebno stvari združevati in širiti znanja in obzorja. In tako se rodijo nove možnosti. Pravita, da vse, kar delata, preprosto radi delata, pa naj bo to takšen ali drugačen posel ali facilitacije, njuno vodilo je povsod preprosto le zavedanje.

Obe vaši facilitatorki vidita leto 2023 predvsem kot leto čudežev in čarobnosti. Sneža je zelo lahkoten kreator, ki kreira na videz nemogoče stvari. Letošnje leto je začela z novoletnim plesom v maskah na gradu Casalborgone. Laurini prvi meseci so bili obarvani s potovanji in Access seminarji v Južni Afriki in Avstraliji. S temi izkušnjami sta vstopili v več prostora in več sebe, vendar sta morali najprej spustiti kar nekaj barier in se iz cone udobja podati v neznano.

In kaj seminar (še) lahko prinese vam?

Se ozirate naokrog in povprašujete po spremembah? Se sprašujete, kaj in kako bi lahko bilo drugače v vašem življenju? Sneža in Laura pravita, da sta vseskozi v teh vprašanjih – čeprav sta v svoje življenje že vnesli veliko več lahkotnosti, radosti in veličastnosti, jima slednjih ni nikoli dovolj in nikoli preveč, zato povprašujeta po še več ;-))

Bi radi to tudi vi? Bi radi postavili nove temelje za nove korake v vašem življenju, ki vam bodo ponudili nove možnosti, ki jih boste lahko izbrali? Izbira je vaša, le vi in samo vi izbirate! Kaj boste izbrali?

3, 5 dnevni seminar se začne v petek, 28.4., popoldan in traja do ponedeljka, 1.5. Da bomo lahko ob seminarju v prazničnih dneh uživali tudi ob morju, bo seminar potekal v čarobni vili v Istri, kjer bo tudi možnost nastanitve.

Predpogoj za udeležbo je opravljena Access Bars delavnica.

Dodatne informacije & prijave so možne:
– po telefonu: 051 675 750
– ali elektronski pošti: info@zdravnicasrca.com in info@astrea.center