You are currently viewing Seminar TEMELJI s Snežo Ulčar, dr.med.

Seminar TEMELJI s Snežo Ulčar, dr.med.

  • Post category:dogodki

4-dnevni Seminar TEMELJI s Snežo Ulčar.

Tisoče ljudi po celem svetu ustvarjajo svoja življenje, ki so si ga od nekdaj želeli z uporabo enostavnih in pragmatičnih orodij Access Consciousness oz. Dostopa do zavedanja. Le ta podrobneje raziščete in spoznate na seminarju Temelji. Seminar je oblikovan tako, da vas opolnomoči, da spremenite karkoli in vse, kar si želite v svojem življenju.

Spoznali boste celotno zbirko orodij, ki vam omogočajo spustiti temelje omejitev, iz katerih pogosto delujete in zgradite nove temelje, tiste z neskončno možnostmi. Temelji je 4-dnevni seminar Access Consciousnessa. Niso teorija, temveč SPREMEMBA – štirje dnevi konkretnih sprememb na vseh področjih.

Seminar, ki vas povabi, da vstopite v ČAROBNOST, v čarobnost sebe in življenja za katerega ste vedno vedeli, da obstaja.

Seminar predstavlja vpogled v življenje, kar ustvari spremembo v in za vas in pripomore k lahkotnejšemu delovanju.

Na seminarju z intenzivnimi vajami odkrijemo svoje temelje, jih re-kreiramo in postavimo novo platformo, ki nam predstavlja trdno dno in hkrati odskočno desko za zavestnejšo in boljšo prihodnost. 

Kaj, če je ta seminar nekaj, kar bo ustvarilo več v vašem življenju?

FACILITATORKA / PREDAVATELJICA: Seminar vodi zdravnica Sneža Ulčar (certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars in Body facilitatorka, Maestro, facilitatorka Right voice for you), ki ima dolgoletne izkušnje in široko internistično znanje, s sposobnostjo diagnostike in obravnave telesa kot celote ter povezovanja medicinskega znanja z drugimi znanji.

TERMIN: 11. do 14. avgusta 2022 (okvirno 10:00-17:00)

KJE: Kranj (lokacijo prejmete ob prijavi)

POGOJ ZA UDELEŽBO je opravljena Access Bars delavnica.

CENA: 1.100 euro oz. 50 % popust za udeležence, ki se seminarja udeležijo drugič v roku enega leta. Otroci do 15. leta se seminarja lahko udeležijo brezplačno (v spremstvu odraslega), 16 in 17-letniki imajo polovično ceno. Plačilo na obroke je možno.

Način plačila: pred seminarjem na TRR / gotovinsko / Paypal (možno je plačilo na obroke)

KAJ PREJMETE:

  • ogromno pragmatičnih orodij, s katerimi lahko spremenite vsa področja svojega življenja
  • naučite se izvajati 4 neverjetno dinamične telesne procese; MTVSS, Biomimetična mimikrija, Celični spomin, Demolekularna manifestacija & Molekularna demanifestacija
  •  poslušali boste posnetek ESC seminarja dr. Daina Heera, ki vam lahko v eni uri ozavesti vsa mesta, kjer se ločujete od sebe in drugih
  • priročnik z več kot 100 stranmi, preveden v slovenščino, ki lahko postane vaša nova biblija
  • nova poznanstva, morda prijateljstva za celo življenje
  • MP3 posnetek celotnega seminarja za ponovna poslušanja
  • VEČ SEBE, VEČ LAHKOTNOSTI, VEČ ZAVEDANJA, VEČ IZBIRE.

Vabljeni vsi, ki ste pripravljeni na raziskovanje moči sebe, ranljivosti, svojih izbir in novih možnosti!

Oglejte si kratko video predstavitev o seminarju:

https://www.youtube.com/watch?v=TeornPnNDW

PRIJAVA